Om

Sjove, hjertevarme tegnefilm til børn

ToonTV er en ny, børnevenlig tv-kanal, der viser hjertevarme tegnefilm til børn fra 2 til 8 år. Ser du tegnefilmene sammen med dine børn, vil du gense de hyggelige klassikere, hvor uskyldige drillerier og falden på halen komik, er de mest voldsomme scener, du bliver udsat for.

ToonTV er en eventyrkanal, der kombinerer sjov underholdning med intuitiv læring for de helt små. Kanalen kræver hverken parabol eller store tv-pakker, men kan hentes via internet og vises på PC, Smartphones, Tablets og Smart TV.

Børnene vælger selv, om de vil se tegnefilm, spille eller lege, og der er ingen risiko for at blive udsat for hverken vold, misbrug eller ekstraregninger – alt foregår i et lukket miljø. Alle tegnefilm er med dansk tale og opdelt i alder, så de passer børnenes niveau.

ToonTV er tilgængelig i hele Skandinavien og koster 20 kr. om måneden.

Vi opfordrer dig til at bruge vores Facebook side, hvis du har input til debatten om, hvordan vores børn får et fornuftigt og brugbart forhold til de digitale platforme. Vores mål er at skabe et forum for debat og inspiration. www.facebook.com/toontv.no er vores reception, så det er også her, du får svar på spørgsmål, får nyheder og opdateringer.

Rigtig god fornøjelse.

omtoontv

Om os

ToonTV er uafhængig af både økonomiske og politiske interesser. Ideen med kanalen er at koble underholdning med læring ved at give børn en intuitiv platform, hvor selv de helt små kan få glæde af at gå på opdagelse i det hyggelige og levende univers.

Målet er at give småbørnsfamilier et godt alternativ – der findes ikke så mange programmer for de helt små i dag. Samtidtig vil vi gøre kvalitetstegnefilm mobile og tilgængelige – uden at du behøver købe den store tv pakke .

ToonTV viser tegnefilm fra 7 til 19 alle ugens syv dage. Alle programmer er tegnefilm fra kendte udbydere blandt andre Disney, Warner Brothers, SF Film og Turner. Programmerne er på dansk og vises i HD, som er en meget høj billed- og lydkvalitet.

Målet er en reklamefri kanal, men for at holde prisen så lavt som muligt, har vi valgt at give reklameplads til få partnere. Vi viser kun 3 minutters reklame i timen (mod normalt 12 minutter på traditionelle TV kanaler).  Reklamerne vises uden for programmet, og reklamer for slik og fedende produkter vises ikke.

ToonTV sender direkte, men alle favoritterne kan ses igen og igen.