Hvalpeklubben

Hvalpeklubben eller Pound puppies er en gruppe hunde af forskellige racer der lever det meste af deres liv på hundeinternat nr. 17. Hundene har oprettet et hemmeligt og meget sofistikeret underjordisk anlæg der har til formål at finde egnede mennesker til at adoptere hvalpe eller voksne hunde. De fungerer ud fra deres motto: “En hvalp for hver person og en person for hver hvalp”. Menneskerne der opererer hundeinternat nr. 17 har ingen anelse om den omfattende operation. Et tilbagevendende plot i serien involverer ofte at hundeklubben hjælper en hvalp fra kennelen til at finde et kærligt hjem. Når en hund har fundet en ny ejer bliver denne udstedet med et hundetegn som en afskeds gave.

Pound Puppies blev d. 9. juli, 2014 tildelt Golden Eagle Awards prisen for udmærket produktion og fortælling. I august 2014 blev afsnittet “I Never Barked for My Father” tildelt Humanitas prisen for udmærket indhold til børneTV.

Serien er produceret af Hasbro Studios i 2010. Der vil i løbet af de kommende måneder jævnligt blive tilføjet nye afsnit.

Se Hvalpeklubben her.