Forældre

Danske tegnefilm i høj kvalitet

Vi vil gerne dele glæden ved at se en sjov, hyggelig og kærlig tegnefilm med dig og dine børn. Mange tegnefilm i dag har et voldsomt eller uhyggeligt indhold, og for familier med små børn, er der ikke meget fjernsyn at vælge imellem – med mindre der investeres i de store TV pakker.

Det vil ToonTV nu lave om på og giver med denne nye interaktive TV kanal småbørnsfamilier mobil og risikofri underholdning. Tegnefilm med voldelig, racistisk eller diskriminerende indhold bliver ikke vist på kanalen, og før vi køber ind, bliver hver enkel tegnefilm vurderet ud fra kriterier som sjov, underholdende, hjertevarm og kvalitet.

Tegnefilmene kan ses i bilen, køen, sofaen, sengen eller hvor det nu passer bedst ind i programmet, og vi håber, at både du og dine børn kan grine sammen over de sjove tegnefilm eller finde sammen om de lærerige spil og lege.

Vi opfordrer dig til at bruge vores Facebook profil, hvis du har input til debatten om, hvordan vores børn får et fornuftigt og brugbart forhold til de digitale platforme. Vores mål er at skabe et forum for debat og inspiration. www.facebook.com/toontv.dk er vores reception, så det er også her, du får svar på spørgsmål og får nyheder og opdateringer.